• Nonsolum Budgetcoaching

Ondernemer in Valkenswaard, budgetcoach en bovenal mens

Budgetcoach Nicole van der Kroft uit Valkenswaard is de mens achter Nonsolum Budgetcoaching. Een oprecht betrokken vrouw die vanuit de grond van haar hart andere mensen helpt. Bij het inzichtelijk krijgen van hun financiële problemen, hun schulden of bij hun persoonsgebonden budgetadministratie. Mensen die wonen of werken in de omgeving van Valkenswaard, Eindhoven, Veldhoven en Eersel schakelen de hulp van Nonsolum Budgetcoaching in. En steeds meer bedrijven (werkgevers) maken gebruik van de expertise van Nonsolum Budgetcoaching.

Nonsolum = niet alleen

Meedenken vanuit de gedachte van een werkgever is Nicole niet vreemd. Zij en haar man runnen sinds 1997 met veel succes hun eigen onderneming. Uit eigen ervaring weet en realiseert ze hoe belangrijk (het welzijn van) elke medewerker is voor de zaak. ‘Je wilt er altijd zijn voor je werknemer, ook als het hem of haar financieel even tegenzit’, aldus Nicole. ‘In zo’n situatie wil je helpen met de mogelijkheden die er zijn, zodat je werknemer ontspannen aan het werk blijft. Je wilt altijd het beste voor zijn of haar eigen welzijn. Maar je wilt ook een ontspannen en ongedwongen sfeer op de werkvloer. Dat komt de medewerkers en je onderneming in alle opzichten ten goede.’ Vanuit die gedachte ondersteunt Nicole werkgevers én werknemers.

Nonsolum Budgetcoaching en Nicole komen op voor diegenen die qua regelgeving tussen de wal en het schip vallen, zoals werknemers op wiens salaris loonbeslag is gelegd. Vaak weten zij noch hun werkgever welke mogelijkheden er in zo’n situatie zijn. Datzelfde geldt voor gebruikers van een persoonsgebonden budget. Door pure onwetendheid maken zij niet altijd optimaal gebruik van hun zorgbudget. Met haar kennis, ervaring, netwerk en concrete hulp laat Nicole zien hoe het anders kan.

Met Nonsolum Budgetcoaching biedt Nicole niet alleen mensen in financiële problemen, maar ook werkgevers en pgb-gebruikers een menselijk steuntje in de rug. Altijd betrokken, altijd menswaardig, altijd respectvol en altijd oprecht! Zodat ze zelf ervaren dat ze er Nonsolum ofwel niet alleen voor staan.